top of page

PVC STOLARIJA

O PVC stolariji

S obzirom da se posljednjih godina zbog sve skupljih energenata sve veći značaj pridodaje toplinskoj i zvučnoj izolaciji objekata, proizvodi od PVC-a se nameću kao optimalan odabir pa postaju najzastupljeniji na tržištu građevinske stolarije.

Osim suvremenog dizajna oni udovoljavaju i drugim zahtjevima poput bolje toplinske izolacije, visokog stupnja protuprovalne zaštite u skladu sa Vašim individualnih željama i mogućnostima, velikim izborom oblika i boja, te dugovječnošću i jednostavnim održavanjem.

Svi materijali koje koristi naša tvrtka su ekološki prihvatljivi, ne utječu štetno na zdravlje ljudi i u potpunosti se mogu reciklirati. Tvrtka REHAU, čiji smo partner, jedna je od vodećih svjetskih proizvođača profila za građevinsku industriju. Obrađuju polimere preko 40 godina, te su kroz to iskustvo razvili više visokokvalitetnih sustava profila za građevinsku stolariju.

U REHAU sustave profila za prozore, vrata, rolete, grilje, zimske vrtove i fasade možete se sa sigurnošću pouzdati. Namjeravate li renovirati objekt ili pak imate novogradnju, sigurno ćete biti zadovoljni našom uslugom u svakoj pojedinoj fazi od savjetovanja i planiranja do realizacije.

Sustavi profila razlikuju se zavisno od namjene željenog proizvoda. Ono što mi imamo u ponudi možete vidjeti u rubrici pvc profili, bez obzira radi li se o ugradbenoj dubini 70, 80 ili 86 mm. Dvostruko i trostruko brtvljenje sustava idealna je komponenta za sve kuće i stanove uključujući i nisko energetske kuće.

Profile je moguće dobiti u velikom izboru boja koje možete vidjeti u našem
katalogu boja a svi oblici stolarije se prilagođavaju vašim željama.

EURO – DESIGN 70 je 70 mm-sustav za zahtjevna rješenja u stanogradnji Euro-Design 70 nudi najbolja rješenja za zahtjevnu stanogradnju.

Zahvaljujući dokazanim REHAU standardima kvalitete Euro-Design 70 je iznimno ekonomičan sustav prozora.

euro-design-70.jpg

PVC profili koje nudimo

Uz SYNEGO prozore vaš dom će biti topao, ugodan i siguran. U usporedbi sa standardnim prozorima SYNEGO vam nudi do 50% bolju toplinsku izolaciju.

 

Osjetno ćete uštedjeti na troškovima grijanja i iskusiti potpuno novi doživljaj stanovanja kojeg se više nećete željeti odreći.

synego_middle_seal.jpg

GENEO® je energetski najbolji sustav prozorskih pvc prozorskih profila, koji je trenutno dostupan na tržištu s ugredbenom dubinom 86 mm.

GENEO® profilima ostvarujete energetski najučinkovitiju stolariju u svom razredu. Jamči vam komfor koji ste oduvijek željeli.

geneo_rehau_profil.jpg
bottom of page