top of page

PVC STOLARIJA

Okovi

Okovi koje koristimo proizvod su najvećeg svjetskog proizvođača okova ROTO. Okov je cinčan šest valentnim cinkom što mu osigurava dugovječnost, otpornost na atmosferilije i sol, te pouzdan rad uz minimalno održavanje.

Svojstvo okova su jednostavno prilagođavanje različitim dimenzijama prozora, kvalitetno prijanjanje po čitavom dosegu prozora, upotreba za različite oblike, konstrukcije prozora i vrata. Okov ima malo sastavnih dijelova i omogućuje puno različitih načina upotrebe.

ROTO okov  omogućuje besprijekorno prijanjanje krila na okvir čime se postiže maksimalna zvučna i toplinska izolacija. Roto je sinonim za kvalitetu u industriji građevinske stolarije. Okovi omogućavaju jednostavno otvaranje po vertikalnoj i horizontalnoj osi. U mogućnosti smo ponuditi KLASIČNI okov i SKRIVENI okov.


SKRIVENI OKOV:

Dizajnerski usmjerena tehnologija koja je primjenjena kod izrade skrivenog (nevidljivog) okova osigurava nam punu funkcionalnost prozora, ali i nešto više: visoku estetiziranost te  profinjenost koja je vidljiva na prvi pogled. Unutrašnjost vašeg prostora pomoću skrivenog (nevidljivog) okova dobit će skladan dizajn sa elegatnim izgledom i kvalitetnom tehnologijom.

Skriveni okov pogodan je za težine krila do 150 kg. Svi pomični dijelovi sastavljeni su od dugotrajnih ležajeva, čime je zajamčena visoka stabilnost i trajnost. Zbog modularne konfiguracije skriveni okov također nudi veći stupanj sigurnosti.

U sve ROTO okove uloženo je dugogodišnje iskustvo, inovacije, razvoj i poboljšanja, tako da su proizvodi certificirani i imaju 10-godišnju garanciju.

okovi 6.jpg
okovi 8.jpg
okovi 9.jpg
okovi 7.jpg
okovi 4.jpg
okovi 2.jpg
okovi 1.jpg
bottom of page