PVC STOLARIJA

Okovi

Okovi koje koristimo proizvod su najvećeg svjetskog proizvođača okova ROTO. Okov je cinčan šest valentnim cinkom što mu osigurava dugovječnost, otpornost na atmosferilije i sol, te pouzdan rad uz minimalno održavanje.

Svojstvo okova su jednostavno prilagođavanje različitim dimenzijama prozora, kvalitetno prijanjanje po čitavom dosegu prozora, upotreba za različite oblike, konstrukcije prozora i vrata. Okov ima malo sastavnih dijelova i omogućuje puno različitih načina upotrebe.

ROTO okov  omogućuje besprijekorno prijanjanje krila na okvir čime se postiže maksimalna zvučna i toplinska izolacija. Roto je sinonim za kvalitetu u industriji građevinske stolarije. Okovi omogućavaju jednostavno otvaranje po vertikalnoj i horizontalnoj osi. U mogućnosti smo ponuditi KLASIČNI okov i SKRIVENI okov.


SKRIVENI OKOV:

Dizajnerski usmjerena tehnologija koja je primjenjena kod izrade skrivenog (nevidljivog) okova osigurava nam punu funkcionalnost prozora, ali i nešto više: visoku estetiziranost te  profinjenost koja je vidljiva na prvi pogled. Unutrašnjost vašeg prostora pomoću skrivenog (nevidljivog) okova dobit će skladan dizajn sa elegatnim izgledom i kvalitetnom tehnologijom.

Skriveni okov pogodan je za težine krila do 150 kg. Svi pomični dijelovi sastavljeni su od dugotrajnih ležajeva, čime je zajamčena visoka stabilnost i trajnost. Zbog modularne konfiguracije skriveni okov također nudi veći stupanj sigurnosti.

U sve ROTO okove uloženo je dugogodišnje iskustvo, inovacije, razvoj i poboljšanja, tako da su proizvodi certificirani i imaju 10-godišnju garanciju.

PVC Stolarija Palus

Palus d.o.o.
Dragutina Flajpana 1
10313 Graberje Ivaničko

Telefoni
01 2880 180
043 779 121


Faks
043 779 129

E-mail
palus@palus.hr

 

Načini plaćanja

Tvrtka Palus Vam nudi mogućnost plaćanja sljedećim karticama

Premium Visa Card
Bezkamatno
Od 2 do 12 obroka

Potrošački kredit
od 24 do 60 obroka

Mastercard
Potrošački kredit
od 2 do 36 obroka

 

Diners
Bezkamatno
od 2 do 36 obroka

 • PVC i ALU stolarija Palus

Pisani prigovori i reklamacije

Omogućavamo podnošenje pisanih prigovora
 

 1. U poslovnom prostoru u knjigu pisanih prigovora
   

 2. Putem pošte na adresu:
  Dragutina Flajpana 1, 10313 Graberje Ivaničko

  Izdvojeni pogon:
  Marčani 86, 43240 Čazma

   

 3. Putem elektroničke pošte na adresu palus@palus.hr

© Copyright 2004 - 2020 Palus d.o.o. Sva prava pridržana.