top of page

O nama

PALUS je obiteljska tvrtka koja uspješno posluje već duži niz godina. Primarna djelatnost je proizvodnja visokokvalitetne građevinske PVC i aluminijske stolarije u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačem REHAU.

VIZIJA

Naša vizija je postati jedno od vodećih poduzeća u svojoj djelatnosti na širem regionalnom području. Kvaliteta naših proizvoda, profesionalni pristup djelatnika, te zadovoljstvo klijenata naše su konkurentske prednosti.

MISIJA

Ulaganjem u razvoj, tehnologiju i edukaciju želimo unaprijediti kvalitetu naših usluga i proizvoda na zadovoljstvo naših kupaca. Savjetovanjem i stručnim znanjem želimo našim kupcima pružiti potpun uvid u naše proizvode i usluge, kako se koriste, te koje su im prednosti.

GARANCIJE

5 GODINA JAMSTVA NA PVC PROFILE

Dajemo vam petogodišnje jamstvo na REHAU PVC profile. Uvjet za ostvarivanje jamstva je da su naši djelatnici obavili transport i montažu prozora i vrata te da je sa stolarijom ispravno rukovano.

2 GODINE JAMSTVA NA OKOVE I STAKLO

PRAVNI PODATCI

Puni naziv:
Palus d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i turistička agencija

Skraćeni naziv:
Palus d.o.o.

Pravni oblik:
Društvo s ograničenom odgovornošću

Porezni broj:
1847473

OIB:
50603657684

Sjedište:
Dragutina Flajpana 1, Caginec, 10313 Graberje Ivaničko

Proizvodnja:
Marčani 86, 43240 Čazma

Žiro računi IBAN– Palus d.o.o.


Raiffeisen banka:

HR2824840081102475752

Privredna banka:
HR9623400091110184744

Dajemo dvogodišnje jamstvo na stakla i okove. Uvjet za ostvarivanje jamstva je da su naši djelatnici obavili transport i montažu prozora i vrata te da je sa stolarijom ispravno rukovano.

CERTIFIKATI I ATESTI

QS ISO 9001

ISO 9001 -047-.jpg

QS ISO 14001

ISO 14001  -047-.jpg

ATEST

atest_eurokontrola.png

PARTNERI

rehau_logotip.png
Roto_logotip.png
VBH_logotip.png
sch_logo.png

DISTRIBUTERI

Ukoliko želite postati naš distributer molimo Vas da nam se obratite na email adresu ili na jedan od naših kontakt telefona.

rijeka_metali_logotip.png
Wurth_logotip.png
GradExport_logotip.png
elumatec_logo.png

ZAPOŠLJAVANJE

Ukoliko ste zainteresirani za posao u Palus-u molimo Vas da nas kontaktirate na email adresu i u privitku priložite vaš životopis. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem periodu.

DONACIJE I SPONZORSTVA

Tvrtka Palus d.o.o. je dugogodišnji sponzor Biciklističkom klubu „Ivanić“ iz Ivanić-Grada, Rukometnom klubu „Čazma“ iz Čazme, te NK "Dapci" iz Dabaca. Ponosni smo što na ovaj način možemo svojim udjelom pomoći mladim ljudima u razvijanju sportskih kvaliteta.

Palus d.o.o. proizvodni pogon

Pošaljite nam upit

Ispunite formu svim potrebnim podacima kako bi Vam mogli poslati ponudu.
bottom of page