top of page

PVC STOLARIJA

Ulazna vrata

Jedan od najvažnijih detalja svake kuće svakako su ulazna vrata. Ona su otvor koji se svakodnevno najčešće koristi, a njihov izgled i oblik može uvelike pridonijeti estetici kuće, te stoga tvrdimo da je njihovom odabiru potrebno posvetiti posebnu pažnju.

Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti savršena što se tiče zaštite, funkcionalnosti ali i estetike. Sva naša vrata izrađuju se od masivnih PVC profila s pocinčanim željeznim ojačanjima, te su opremljena protuprovalnim okovom s višestrukim zatvaranjem. Način otvaranja i izgled birate sami od osnovnih modela s ravnim i kosim prečkama do vrata s ukrasnim panelima.

Sve ukrasne ispune dostupne su u debljini od 24mm, a veći dio od 36mm i 40mm, što omogućuje bolju zvučnu i toplinsku izolaciju.

Osim standardne bijele boje, paleta se proširuje do svih boja imitacija drveta.

U ponudi imamo i ekskluzivnu varijantu skrivenog krila koja podrazumijeva vanjsku stranu profila prekrivenu dekorativnom aluminijskom ispunom. Time će vaša vrata dobiti moderan dizajn, veću stabilnost, skrivene kuteve krila, lakše održavanje te ekskluzivan i suvremen dizajn.

Skriveno krilo može biti jednostrano i dvostrano te je moguća izvedba Pvc vrata i Aluminijske ispune.

Od dodatne opreme nudimo vam široku paletu proizvoda kojima možete opremiti svoja vrata. Rukohvati, kvake, kucala, sandučići za poštu, zurila te zaštite za panel. Sve je to dio opreme koji će dodatno ukrasiti vaša vrata.

PVC Klasična vrata s ravnim i kosim prečkama

Standard

PVC Classic

PVC Modern