top of page

PROIZVODI I OPREMA

Krovni prozori

Dobro promišljeni i savršeno skrojeni krovni prozori za najrazličitije prostorne i ugradbene situacije omogućuju Vam da svom stambenom prostoru u potkrovlju date posve osobnu notu.

Verzije otvaranja krovnih prozora

Krovni prozor Premium Klap-Swing s dvostrukim ovjesom nudi najveću mjeru funkcionalnosti: gornji ovjes, gornji središnji ovjes i potpuni zaokret – i to sve jednostavno i lako jednom rukom! Odvojite malo vremena i pogledajte pobliže Premium Klap-Swing krovni prozor. Isplati se!

animacija_1.gif

Odlučujuća prednost ovog prozora je ovjesna os smještena u gornjoj trećini krila i time značajno viša nego kod ostalih prozora sa središnjim ovjesom. Kada je prozor Top-Swing otvoren, njegovo krilo ne ulazi u prostor. Slobodan pristup i vidik su osigurani.

animacija_2.gif

Swing krovni prozor posebno je pogodan za situacije kada u prvom planu stoje funkcije osvjetljenja i prozračivanja. Kao cjenovno povoljan i funkcionalan model, preporuča se za visoko smještene prostore i kombinacije u kojima se više prozora ugrađuje jedan iznad drugog

animacija_3.gif

Otvaranje i zatvaranje pritiskom na dugme. Zahvaljujući integriranom lančanom motoru i upravljačkom sistemu rukovanje ovim krovnim prozorom je izuzetno jednostavno, po izboru električno bežično ili konvencionalno putem prekidača. Priključci za električnu dodatnu opremu su već pripremljeni.

animacija_4.gif
krovniProzori1.jpg
krovniProzori2.jpg
bottom of page