top of page

ALU STOLARIJA

Ulazna vrata

ALU Ulazna vrata

Jedan od najvažnijih detalja svake kuće svakako su ulazna vrata. Ona su otvor koji se svakodnevno najčešće koristi, a njihov izgled i oblik može uvelike pridonijeti estetici kuće, te stoga tvrdimo da je njihovom odabiru potrebno posvetiti posebnu pažnju.

Vrata, kao glavni ulaz u naš dom, moraju biti savršena što se tiče zaštite, funkcionalnosti ali i estetike. Sva naša vrata izrađuju se od ALU profila po Vašem izboru sa ili bez prekinutog termičkog mosta. Način otvaranja i izgled birate sami od osnovnih modela s ravnim i kosim prečkama do vrata s ukrasnim panelima.

Sve ukrasne ispune dostupne su u debljini od 24mm, a veći dio od 36mm i 40mm, što omogućuje bolju zvučnu i toplinsku izolaciju.

Osim standardnih boja ( bijela, srebrna, antracit  i tamno smeđa ) paleta se proširuje do svih mogućih RAL boja.

U ponudi imamo i ekskluzivnu varijantu skrivenog krila koja podrazumijeva vanjsku stranu profila prekrivenu dekorativnom aluminijskom ispunom. Time će vaša vrata dobiti moderan dizajn, veću stabilnost, skrivene kuteve krila, lakše održavanje te ekskluzivan i suvremen dizajn.

Skriveno krilo može biti jednostrano i dvostrano.

Od dodatne opreme nudimo vam široku paletu proizvoda kojima možete opremiti svoja vrata. Rukohvati, kvake, kucala, sandučići za poštu, zurila te zaštite za panel. Sve je to dio opreme koji će dodatno ukrasiti vaša vrata.

ELITE

ELITE VARIOUS

ELITE +

BASIC

SIMPLE